Har det hänt nå´t?

Nya sommardäck på bilen är bra att ha, särskilt nu när det kan bli en del långfärder till olika golfbanor.

Närmast blev det Kalmar. Inspel för kommande seniortourtävling. På väg dit övernattade vi på STF:s vandrarhem i Överrum. Vi bodde i Snickare Karlssons lägenhet. Den brukar Peter Harrysson bo i när han besöker orten och morfäldrarnas grav, enlig vandrarhemsvärden. Mysigt ställe att bo på.

På Kalmar fick vi på lördagen sällskap i bollen av en hemmaspelare med hcp 5. Bra guidning och vart bollarna skulle placeras. Påföljande dag en ung junior med ett bra tillklipp på dirivern. Jag fick kämpa för att hålla 12-åringens längder.

I Kalmar bodde vi på Scandic Väst. Ingen höjdare trots ett suveränt rabatterbjudande. Vi var ute och åt på lördagkvällen. Drack en mörk Staropramen före och till maten. Härlig smak med en touch av choklad.
Väl hemma har vi jobbat i trädgården och kört bränsle till majbrasan. Lite tillskott i trädgården med en ny rhododendron.

Spelade på tisdagen matchkvalet i Vintertouren mot Kent Jinghall. Han var verkligen i stöten och tog en snabb ledning. Det blev dock en kamp till sista och 9:e hål där Kent avgick med segern.

Lämna ett svar