Andra dagen

Bytte speltid med Bo Grenholm från Ingarö som hade bråttom hem. Skulle ha startat 08.20 men nu blev det 15.10 med Bo Ohlsson från Drottningholm och Robert Rydin från Hulta. Var på banan tidigt och hade trevliga pratstunder med alla gamla vänner.
Startade bra med birdie på 1:a hålet men sen var det slut på det roliga. Klackträff på både 2:a och 3:e hålen gav 4 extra slag. Repade till det hela så småningom. Lindes 6:e hål som efter start på sista 9 var mitt 15:e hade för mig varit ett skräckhål. Nu blev det par efter en fin pitch upp till ågon decimeter från koppen. Kom till slut på delad 101:a. Ingen höjdare precis.
Vid prisutdelning var jag Golfförbundets represntant och fick hänga på de förtjänta medaljerna.
Det var Bengt Persson, Kävlinge, Lewif Isaksson, Arvika och ”Bagarn” Carlsson från Båstad.
Körde direkt hem efter billighetstankning i Lindesberg.

Lämna ett svar