Ute med morgongänget

Var sent ute. Trodde inte det var samling så tidigt. Verkade dött på parkeringen men en hel del bilar. Skyndade ner till start med skorna i hand och upptäckte att sista boll redan var på 1:ans fairway. De väntade medan jag gjorde klart och med lågskorna på slog jag ut och fortsatte på fairway och kunde byta först då det var dags att slå ut på 2:an. Det gick hyggligt, träningen hade gett resultat, och efter 12 hål låg jag på +5. Sedan var det roliga slut. En kvadrupel på 13:e gjorde att jag nog tappade en eventuell seger.
Äntligen lite uppehållsväder så att gräsmattan kunde bli klippt, förrådsbodens takpapp kunde fästas och en del putsning i trädgården kunde klaras av.
Kul att Niclas Fasth äntligen hittat sitt spel igen. Det har varit trögt för honom ett bra tag. Hoppas att jag kan komma ut till Kungsängen kommande helg för att se honom och en del andra på Scandinavian Masters.

Lämna ett svar