S:t Arild/Packaging Cup

Var inbjuden till min gamla tävling Packaging Cup som jag startade 1971. Nu är man uppe i 35:e upplagan och samma tävlingsform som från starten gäller. Tävlingen spelas som lagtävling bästboll för lag från företag i förpackningsbranschen och dess användare inom industrin.
Jag har varit med och vunnit den 2 gånger genom åren, senast på Vasatorp för 2 år sedan.
I år spelade vi S:t Arild i Skåne, en fantastisk bra bana på hedmark och i skog.
Inspelsdagen gickjag med en av mina 65-tour-bekanta, Gert Karlsson, som är den klubbens allt i allo. Gert bor intill banan och lägger ner många fria timmar på banans förbättringar. Tacksamt att spela in med honom. Tyvärr satt inte spelet från inspelsdagen i intill tävlingsdagen.
Gjorde efter avslutad tävling utflykt till Mölle med Bo Lindskog och Olof Tillander. En vacker sommaridyll.
Laddar nu upp för sista tourtävlingen för säsongen som går på Nyköping. Där kommer jag att ta ut 6 spelare som skall representera Sverige på Irland i Connacht Veterans som går på Ballina GC.

Lämna ett svar