Höstgolf

Vi har haft några soliga dagar, så det har blivit en hel del golf. I tisdags med Piehls. Barbro gjorde en hygglig runda igen och jag bara de första nio. Spelade från rött för sällskaps skull och det var spännande på par-4 hålen. Förlorade dock matchspelet mot Åke.
Torsdag spelade jag match bäst/sämstboll mot Åke, Janne Trosell och Örjan Öhrn. Janne och jag lottades i samma lag och vann till slut med 5/3. Grämer mig att ha missat nästan 3 givna birdies på 15, 16 och 18. Annars hade sista nio gått på par. Bogeys blev det bara på hålen med provisoriska greener!
På söndag blir det avslutning för seriespelarna i en Texas scramble. Ska bli kul!

Köpte några flaskor reavin på systemet. Det fanns 10 flaskor kvar i butiken i Viksjö av Villa Cafaggio, en Chianti Classico DOCG Riserva från 2000. Kostar nu 169:- i stället för en bra bit över 200:-

Lämna ett svar