Long time-no see

Finns det inget att skriva om, så finns det inte!
Långpromenader några gånger.
Men så den 31 oktober började Vintertouren på Viksjö. Lars Henerud satte igång och nu har vi spelat i 5 dagar med totalt drygt 90 9-hålsronder. Bra resultat där minst 1 per dag gått under sin hcp. Värst är Sune Östensson som med sitt höga hcp lyckats med att 2 dagar i rad vinna och få sitt handicap sänkt med 4,5 slag.
Själv har jag spelat hyggligt men inte med någon spets. Trots allt har mina 4 ronder under veckan gett mig en eclectic på 28 slag som med avdrag för halva min hcp ger 26,5 slag. Det räcker ändå inte till ledning. Jag har par på samtliga hål och birdies på hål 2 och 6. De hålen tillhör de svårare att göra birdie på sin det finns hopp om förbättring.
Jag har varit på min första ishockeymatch här i Jakobsberg. Såg tillsammans med Krister Lidbaum som är Vallentunafans, matchen mellan Järfälla och Vallentuna i serie 1D. Järfälla slog serieledande Vallentuna med 4-3.

Lämna ett svar