Movie Night

I går var vi med vännerna Maj och Rolf samt Agneta och Sten på Berwaldhallen och såg Movie Night. En trevlig och lättsam föreställning, där Shirley Clamp och Jan Malmsjö gjorde fina framträdande. Det är många filmmelodier som sitter i huvudet och det blev lätt att nynna med.
Att vi hamnade där var resultatet av vår födelsedagspresent till de båda 70-åringarna Maj och Rolf
Efteråt gick vi på Eriks bakficka och åt en god middag.
Fortfarande förkyld klarade jag dock hela kvällen till dess det var dags att åka hem.
Skönt att komma ner i säng och avsluta kvällen med John Grishams Agenten med spännande händelser i Bologna och andra delar i Italien.
I golfvärlden jagar just nu Annika en seger i LPGA-avslutningen. Hon måste väl följa upp herrarnas världsetta Tiger Woods som vann deras avslutning. Att Lotta Neumann vaknat till är väl också kul och det kan kanske bli en fight dom två emellan i dagens avslutningsrunda.
Svenska seniorer gör ocks bra i från sig. I europeiska seniorkvalet har både Anders Johnsson och vår bäste H55 Per Hildebrand möjlighet att ta sig in. Deras sista kval är måndag-torsdag i Portugal. Där går också lag-VM med goda svenska chanser med Fasth-Stensson i laget.
Mycket att bevaka. Det är även vår egen vintertour på hemmabanan där jsg nu inte spelat på ett tag. Jag ligger dock fortfarande ovan slutspelsstrecket på en 7:e plats.
Nu har snön kommit så vi får väl se hur det går resten av månaden.

Lämna ett svar