Jazzkonsert

Firade födelsedagen borta och gick med Barbro på konsert i Berwaldhallen. Där spelade Arne Domnérus som också firade sin födelsedag, 81 år, med att dela ut sitt stipendium till en verkligt lovande altsaxofonist. Klas Lindqvist. Under kvällen gjorde han ett fantastiskt framträdande med jazzlegenden och trumpetaren Clark Terry, 85 år. En härlig jam på Fjäriln vingad och en på Jingle Bell kom extra på programmet.
Under kvällen presenterades också en duktig sångerska Malena Ernman, 35 år.
När vi trodde allt var slut möblerades flygeln om för att ge plats för en annan musikens gigant, Povel Ramel, nu 83 år. Nya omarbetade texter till av honom kända kompositioner blev en rolig avslutning på kvällen. En annan avslutning var gratulationssång för födelsedagsbarnet (81). Jag tog också åt mig och reste mig upp men det gjorde alla andra också.

Innan vi kom till Berwaldhallen åt vi en god prisvärd middag på Östermalms vedugn på Riddargatan. Rekommenderas!

Lämna ett svar