Golf och sommarvärme

Vilka sköna majdagar det blev. Allt slår ut i trädgården. Pulsatillan, hyacinter, scilla, bellis och mycket annat. Björkarna har fått ”musöron”.

I fredags öppnade Viksjö 18-hålsbanan. Vi har många provisoriska greener och så kommer det att bli under året och in på nästa år, men 2008 skall vi ha en bra bana med nya tåliga greener. Just you wait Mr Higgins!

I dag lördag gick Vårmönstringen, en tävling för de som satsar på seriespelet. Jag började uruselt och låg 8 över par efter 3 hål men sen blev det bättre. Att med den starten gå på 88 var helt OK. 8 par borde ha gett 82-84.

Har tränat på bättre bollträff med rakare slag och mätt upp snittlängder på de olika klubborna. Korta inspel över bunker och från foregreen har varit andra träningsmoment. Nu fattas bara mer närspelsövningar och puttning så snart jag hittar bättre greener.

Nu äker jag till första seniortourtävlingen för säsongen på Kalmar. Hoppas att jag kan få till ett bättre spel då. Med 122 startande bör jag kunna komma någonstans mellan 30 och 50. Allt bättre än 30 så här i början av min säsong är positiv överraskning.

Lämna ett svar