Lyckorna

Andra omgången av Svenska Seniortouren H65 gick 13-14 juni på Lyckorna i Ljungskile. Strålande sol och en hygglig bana. Första dagen blev en katastrof eftersom jag började skya drivern. Det blev bara svårt att ta sig vidare. 15.e hålet blev värst, skyat utslag i skogskanten, trädträff till ospelbart läge, dropp och slag farm i ruffen trodde jag, fann boll och slog in den på green men upptäckte att den inte var min, (låg längre fram på fairway), för långt inspel och dålig chip tillbaka med 2 puttar vilket gav 10 slag på ett par-4. Andra dagen började dåligt med en dubbel på första hålet efter 2 slag i tjockruffen, sen ordnade det sig och min 82:a var till slut mer än godkänd. Resultat finns på seniortourens hemsida under H65 U2.

Nu har vi haft ett par soliga dagar och två dagar på raken med Jesper och Fabian våra gulliga barnbarn, Till helgen golf i First Open med Åke Piehl och på tisdag matchspel med Gert Delvert i Golfkortet Cup. Vore bra om vi vann, chanserna är goda med det spel jag har. Däremellan seriespel på Saltsjöbaden där vi väl bör stärka vår plats till avancemang till högsta divisionen.

Lämna ett svar