Mattias klarar det nog

Sista PGA-tävlingen pågår och Mattias med sin onda rygg klarade inte cuten. Det var många om budet och alla mellan 122 och 147 hade väl en klar chans att passera Mattias´121:a plats. Efter 2 dagar har 7 av spelarna klarat cuten och 2 av dessa har en rejäl möjlighet att gå förbi. Paul Azinger nu på 42:a får minst 8000 och avancerar från 122:a förbi Mattias. Marc Calcavecchia får om han behåller 6:e plats att avancera från 128 till 100. I varje fall klarar han 125-strecket. Paul Goydas som är en flitig spelare på PGA-touren och som knaprat ihop runt 425000 ligger nu 5:a men måsta avancera för att nå Darren Clarkes 661000. Så det ser ut som om Mattias ändå får behålla PGA-kortet 2007.

De som hamnar på fel sida om strecket är Bubba Dickerson som inte kom med i sista tävlingen och Rich Beem som inte klarade cuten.

Duffy Waldorf började bra och låg 3:a efter första dagen men en 76 på lördagen förstörde chanserna till att nå över gränsen men en 15:e plats kan kanske räcka.

Så håll ögonen på Waldorf och Goydas.

Lämna ett svar