Lite har väl hänt

Per-Olof fyllde 40, söndag 5 november. Vi var där på fest dagen innan och där var också Elisabeth och Johan med Jesper och Fabian, Veronica med föräldrar och lillebror med flickvän. Senare dök ett antal av Per-Olofs vänner upp samt en del jobbarkompisar. Trevlig dag med god mat och gott att dricka. Fick äntligen prova hans 35 åriga Bruichladdich.

Onsdag 8 november var det dags för den årliga gåsmiddagen på TO. Jag har inte missat en enda middag sedan jag fick IV:e graden.

Vintertouren går vidare och äntligen har jag lyckats med att återigen göra birdie. Nu har jag bara 6 hål kvar att försöka på, en del av dem ganska lätta.

Bridge på måndagskvällar är en annan trevlig syssselsättning och Arne Wallberg och jag lyckas i regel ganska bra. Vinst senast.

I morgon fredag blir det jazzkväll med Jenny Löbel på restaurang Louis i Söderhallarna.

En kul italiensk golftjej på damernas europatour är Sophie Sandolo, hälsa på hos henne.

Lämna ett svar