Long time no see

Var det verkligen så länge sedan jag senast skrev i min blogg!
Låt mig då dela upp den och här skriva om golfen sedan sommren 2007.
Under sommaren spelades på Viksjö GK vissa torsdagar Säsongmästaren och andra vanlig tävling som ingick i en s.k. sommareclectic. Där hade jag en bra start redan från början och behöll min ledning hela vägen till sista omgången.
Trots bra spel både här och i seriespelet med H75 lyckades jag inte sänka min hcp, snarare tvärtom.
Årets RM i Strängnäs har jag refererat och så här på avstånd var det en lovande prestation. Det blir nog tuffare i år på Mariestads GK.
I DM 2007 på Kungsängen inledde jag första dagen katastrofalt. Redan på de första 9 hålen lyckades jag slå bort tre bollar med ödesdiger plikt. Fortsättningen blev dock något bättre. Andra dagen gick jag i en boll före ledarbollen och hade många slag att ta in. Att jag ändå kom på silverplats var ju fantastiskt. Fick se vinnaren sätta en birdie på sista hålet för vinst.
Under vintern har som vanligt Wintertouren dragit i gång på Viksjö. Spel varje vardagsmorgon sedan 5 november på 9-hålsbanan med ordinarie greener. En mild vinter har gjort att vi redan hunnit med mer än 40 ronder där. Jag själv har väl varit med på drygt 20. Leder med en nästan ointaglig ledning gör Björn Berntzon. Birdie på alla hål och HIO på det 6:e. Själv får jag inte i de birdie jag fått läge för, men det kommer väl. Senaste spelade rond, fredag 8 februari gick jag ett över par på de 9 hålen vilket ändå inte räckte till seger.
Satsar nu på att förbättra min eclecticscore och avancera inför slutspelet. En tidig tur till Skåne i mars och spel i Algarve i april och en bra träningsperiod i början av maj hoppas skall ge mig stabilitet inför årets seriespel i Stockholm H75 div 1 som startar 27 maj, samt till RM i mitten av juli.

Lämna ett svar