12 dagar kvar till RM

Årets RM för H75 går i år på Mariestads GK. Min inriktning har varit att vara i toppform till den tävlingen. Banan verkar inte alltför svår och vid mitt besök där i början av juni lyckades jag gå på 3 över par vilket betyder 3 under min hcp.
Seriespelet på Kgl. Drottningholm gick så där. Kom på 9:e plats bara 2-3 slag från toppen. Laget kom där på 3:e plats och avancerade i tabellen.
På hemmaplan har jag spelat rätt bra i Säsongmästaren. Ligger på 4:e plats i i sammandraget och även i sommareclecticen där jag bara har en bogey kvar att förbättra på 8:e hålet. Hittills bara 4 birdies men där kommer det snart fler.
Nu blir det bara en tävling innan RM. Skall spela pånyttfödda TO-golfen som jag nu tagit över. Den går 3 juli på Viksjö, visserligen bara med 6 deltagare men till nästa år skall det bli minst 20.

Lämna ett svar