Ute med golfgänget

Vi har hållit i gång sedan 1989, så nu var det 19 gången vi samlades i Golf Gastronmique. Den här gången med boende på Kilafors herrgård och spel på Bollnäs/Hårgabanan. Där var det film- och fototagning med Victoria Silvstedt, fotomodell, uppvuxen i Bollnäs.
Vi samlades på tisdagen på Kilafors och efterlunch på golfklubben blev det en Texas scramble som jag tillsammans med Barbro Landberg, Barbro Piehl och Gert Delvert vann på 72 slag lika med banans par. Efter dopp i sjön blev det en bra middag på herrgården som har en spännande historia.
Dag 2 fortsatte med individuell tävling som Gert Delvert vann. Barbro Bergstedt blev bästa dam.
Dagen avslutades med besök i Chokladboden i Segersta, åter igen ett dopp i sjön och en tre-rätters middag.
Hemresan gick via Wij trädgård i Ockelbo där experimentträdgården fascinerade mest. Därefter ett besök i Berglunds bageri i Kungsgården en plats som jag verkligen rekommenderar.

Lämna ett svar