Golfsäsongen 2013

Med nya klubbor från Adams, hybrid järn 4-6 och järn 7-P hoppas jag gå en bra säsong till mötes. Det betyder att jag överger M-klubborna jag spelat med i över 10 år. Dom har varit bra men det är dags att pröva något nytt. De här klubborna har jag testat fram och i kombination med Cobradrivern, kanske en ny spoon samt de wedgar jag har och en Ping-putter kanske jag kan förbättra min hcp som gått upp under 2012 från 11,0 till 13,7. Potentialen finns så det är bara att träna på. Barkarbyhallen är en OK träningsarena för att finslipa swingen och förbättra puttningen.

Seriespelet startar först vecka 22 (27-31 maj) så det finns tid med spel i Portugal i mars och Mallorca i april.

2 svar på ”Golfsäsongen 2013

  1. Hej Stig, vi har hittat din blogg.
    Vi är imponerade av ambitionen hos en 81-åring.
    Sköt om er och lycka till.
    / Gunilla & Alf

  2. Kul att höra från er. Satsar på Snöå i juli och vårt DM i slutet av samma månad.
    Fyra omgångar i seriespelet ligger också inbokade.

Lämna ett svar