Ingen golf här inte

nsmail
Med dena utsikt från mitt fönster får jag tänka över bollvalet för kommande säsong. Har mest spelat Titleist NXT Tour men är det bästa bollen för mig. Srixon, kan det vara nå´t? Någon av Callaways bollar? Får nog göra en test kommande vecka på Aroeira.

4 svar på ”Ingen golf här inte

  1. Hade med mig NXT Tour. Det blev inte så mycket av test. Bollarna gick rakt men kanske inte så långt jag tänkt mig. En och annan drive satt bra och när jag räknade ihop resultatet blev det en klar sänkning. Trivs nog bäst med NXT Tour. Hittade några Titleist Pro V1 vid letande och använde dom som provisorisk boll. Lite hårda. Kan inte förstå att en medelhandicapare med en normal svinghastighet väljer en sådan boll när dom inte kan få ut det där extra dom söker.

  2. Som jag sagt tidigare är V1 och alla dess kombinationer för hårda med en normal svinghastighet. Dom går inte längre, möjligtvis bättre känsla vid korta inspel.

Lämna ett svar