Seriespelet H65

I måndags spelade vi sista omgången i seriespelet för H65. Vi låg på 3:e plats och hade 7 slag upp till Haninge för avancemang till div 1. Efter 9 spelade hål konstaterade andralagets kapten som följde rondresultaten att förstalaget låg på 2:a plats och var klara för att gå upp. Under de sista 9 hålen höll våra spelare inte utan fick se sig besegrade med 3 slag. Den Haningespelare jag spelade med hade plötsligt superflyt och att efter ha legat lika med honom tappade jag slag hela tiden. Vi får inrikta oss att vara kvar i Tvåan tillsammans med vårt andralag och kämpa oss upp till nästa år. Tyvärr ingen förstärkning med nya låghandicapare till lagen.
I dag, tisdag, blev det utflykt med golf för Barbro och mig till Wermdö. Bra golf på en bana med ett antal avkortade hål pga ombyggnad. En god lunch på golfrestaurangen förgyllde tillvaron ytterligare.

Lämna ett svar