Oldboysavslutning mm

I torsdags avslutade oldboys årets säsong med en scramble över 18 hål. Trodde att jag fått en dålig lottning, men 80-åringen som var med visade sig slå rätt långt från röd tee så hans slag kunde unyttjas på de 6 hål som vi var tvungna att använda för varje spelare i bollen. Mitt spel fungerade när det skulle med ett par riktigt hyggliga drivar, långa inspel och ett par bra en-puttar. Till slut kom vi tvåa på 74 slag.
Såg ett fantastiskt bildspel om Sverige i går. Det var gjort av Anders Hanser, en fantastisk bildskapare. Vilket vackert land vi bor i! Bildspelet som tar 45 minuter, har tidigare visats i Dalhalla men kommer kanske våren 2006 att viasas på Cirkus.
I dag, söndag flyger jag till Lissabon för spel med svenska veteranlandslaget som jag skall coacha till seger i en landskamp mot Portugal. Hoppas då att kunna få ett framtida utbyte med en opentävling där kommande år.

Lämna ett svar