Portugal

Jag åkte till Lissabon, söndag 18 september. Kom hem fredag 23:e. Jag var där med det svenska veteranlandslaget för att möta Portugal i en landskamp över 2 dagar. Vi spelade på Ribagolfe, en ganska ny bana österut från Lissabon. Efter två inspelsdagar kunde vi banan bra. Den var lång och mätte 6044 meter från gul tee. Två av par-4 hålen låg på runt 390 m. Det var varmt alla dagar, runt 30 grader, så det gällde att dricka vatten och försöka gå i korkekarnas skugga.
Landskampen vannSverige med 4-2, trots att de använde sig av ett kombinerat 55/65-lag.
Jag spelade tillsammans med vår reserv, Göran Westerlund, mot deras lagkapten och bitr. coach en 4-boll match som Göran och jag vann med 5/3.
Hemresan tog extra tid efter strul med plan från Köpenhamn. 4 timmar extra där.
Lissabon var en upplevelse. Jag kommer inte ihåg allt från det Barbro och jag var där för ett antal år sedan. Det byggs otroligt mycket både hus, vägar och en ny bro. En livlig stad full av affärer, restauranger och sevärdheter.

Lämna ett svar