Äntligen olympiaguld

Att de svenska dam-och herrskidsprintlagen bägge skulle ta guld var en glad överraskning. På papperet såg det från början starkt ut men loppen skall också genomföras. Men vilket taktikspel och dramatik det till slut blev. Nu finns det mycket mer att vänta på. När man ledsnar på de snusförnuftiga kommentatorerna kan man gå till hemsidan för Torino 2006.

Annars blir det nu när jag sitter här, förkyld och hostig, mest förberedelser för vårens och sommarens golf. Golfförbundet håller på med en planering, tillsammans med de övriga nordiska förbunden, för ett störrre lag-NM än tidigare. Ett antal åldersklasser skall mötas och det skall koras en nordisk lagmästare totalt. Jag har lämnat ett antal kommentarer till den svenske representanten att kanske begränsa från 4 lagmedlemmar per kategori till 2. Mina ytterligare funderingar är om inte de nordiska förbunden gemensamt skall verka för ett EM i detta format.

Min prognos för att Viksjös vintertour skall komma igång är nu: Fredagen 10 mars. Vi får se om den håller!

Lämna ett svar