Lite av varje

Vårt seriespel i H65 har börjat. Första omgången var nu i måndags på Sollentuna, en bana som jag gillar att spela. Mina 88 var ändå bland de bästa på en svårscorad bana. Vårt lag ligger 3:a men ändå en bra bit från Österåker som gick till ledning. I Viksjölaget var Ove Brundin på samma resultat men både Svanen och Kjell-Åke gjorde bort sig. Jag försökte mig på ett spektakulärt slag över ett högt träd in på green på 14:e som är ett par 3. Hade det lyckats hade det varit show. Vårt andralag i samma serie ligger tyvärr sist.

Tisdag var det match i First Open. Piehlen och jag förlorade och det hade vi även gjort om vi spelat rätt spelform. Bästboll och inte som vi trodde bäst/sämstboll.

Onsdag var Barbro och jag på Krilles begravning. En vacker ceremoni med mycket av sommarpsalmer och sommarmusik. Lovade Anettes pojkar en golfrunda med P-O, Elisabeth, Johan och jag om vi hittar någon dag. Får väl bli en helg.

Regn, regn och åter regn. När skall jag få chans till kvalificerad träning?

Lämna ett svar