Matchspel

Den 23 maj spelade som jag tidigare skrivit, Åke Piehl och jag första omgången av First Open. Vi mötte ett par som vi vann över förra året i förloraromgången, men nu var det vi som torskade. Åke och jag får nu en andra chans i förloraromgången och möter på hemmabanan ett par med en Viksjömedlem och kompis från Stockholm GK. Den matchen har vi bokat in den 18 juni.

Efter spel med morgongänget blev min förkylning värre och jag har avstått från spel på banan hela veckan. Lätt träning från bunker och från 40-70 meter har gällt.

Söndag 4 juni var det dags för den andra matchspelstävlingen jag anmält mig till, Golfkortet Cup. Den här gången med Gert Delvert som partner. Vi mötte denna soliga dag ett rutinertat par som ställde upp för 5:e gången. De hade tidigare år lyckats gå vidare, en gång så långt som till kvartsfinal. Nu blev det stopp för dem redan i första. Gert och jag vann bäst/sämst-bollen med 11/10. Utklassning kan det tyckas. Vi spelade bra och säkert, de slog längre och var bra i regel fram till green där mitt spel var bättre än vanligt. Nu väntar nästa omgång i vinnarpoolen under juni.

Lämna ett svar