Varma dagar

Viken sommarvärme. I morgon torsdag skall det visst bli rekord. Vad illa att då sitta här med droppande näsa. Vill gärna ut på golfbanan. Var hos Elisabeth i dag eftersom hon var tvungen att gå till läkare. Barbro tog hand om Fabian och jag tog Jesper efter det han fått ”fästingvaccinering” till Vallentuna driving range. Vi slog några bollar och han får verkligen i väg dom ibland. Jag övade i sandaler och det går bra det också. Sedan puttade vi lite och jag känner att min puttning bara blir bättre och bättre.

I går spelade Barbro och jag de första nio på 18-hålsbanan. Barbro spelade bra och puttade fantastiskt och fick 23 p på 9 hål. Sänkning till 29,7 . Mitt eget spel var si så där men med puttning inspirerad av Barbros räddade jag en del par och gick bara ett över min hcp på de 9 hålen.

Lämna ett svar