RM med mera

Så har jag då spelat årets RM i H65-klassen. Den gick på Carlskrona GK ute på Almön. Spelade in på onsdagen och tog en vilodag på torsdagen. Första dagen spelade jag delvis bra och gick på 82 slag. Andra dagen var jag bra med i 11 hål där jag låg på 5 över par men sedan gick det inte lika bra. Slutade på 84 slag och med totalt 164 blev jag delad 55:a bland 161 startande. Hyggligt ändå men jag vet att jag kan bättre. Vann gjorde Nisse Lyckeberg som spelade sin första tävling på 65 touren och kanske den enda. Han borde verkligen ställa upp och förstärka seniorlandslaget!

På vägen ner övernattade vi i Vissefjärda och åkte bl a till Barbros sommarviste från barndomen. Ingen var hemma där. Vi bodde bra i Karlskrona och var runt en hel del i och utanför staden. Många seniorgolfare möttes på stadens uteställen under kvällen. På hemvägen mellanövernattade vi i Växjö innan vi for till Träslövsläge och bodde på ett trevligt vandrarhem. I jämförelse med STF har SVIF en del bar ställen att erbjuda.

Här hemma blev det golf i dag torsdag. Gick på min hcp med 80 slag utan att spela särskilt bra. Hoppas de bra resultaten kommer i augusti i Nyköping och Säter samt i Golfkortet Cup med Gert.

Lämna ett svar