Sommargolf

Efter RM har det blivit en del familjegolf mest på Viksjö men även en runda på Wermdö som 2008 kommer att få en fin bana när alla hål kan tas i bruk.

Jag hann med en runda på Säsongmästaren och blev bäst brutto. Det blev bara två av de 7 ronder man kan spela så jag hade inte någon chans i säsongens tävling.

Spelade in på Nyköping med Barbro på lördagen 5. Kom tillbaka på måndag till tävlingen men trasslade till det på 2-3 hål vilket gjorde att första dagens resultat inte var så bra. Spelade oerhört bätte andra dagen trots en kort pitch som gick i vattnet. Där rök min chans till rankingpoäng. Hoppas kunna ta några sista omgången på Säter.

Golfgänget samlades i år på Gränsö Slott för spel på Västervik. Vilka härliga dagar vi hade. Som avslutning tog vi en båttur ut i Tjusts skärgård med havsbad och lunch på Idö.

Väl hemma passade Barbro och jag på att åka ut till Bro-Bålsta och titta på golf i Annikas tävling.

Nästa tävlingstillfälle för mig blir på Packaging Cup i Ystad. Den tävlingen har jag vunnit två gånger. Skall det bli en tredje?

På Barbros födelsedag den 4 augusti tog vi en tur till Mariefred och Gripsholm. På vägen dit besök på Mälsåker slott och på hemvägen konsert på Ulvhälls herrgård utanför Strängnäs. En skön och trevlig dag.

Lämna ett svar