Höstgolf

Sex veckor sedan jag skrev något senast.

Har hunnit med att spela sista seniortouren på Säter. Fick äntligen rankingpoäng så att jag står kvar på rankingtabellen för nästa år.

Spelade KM där jag gick i ledarboll andra dagen och kunde hålla koll på Ove Brundin som ledde med 4 slag. Efter 7 hål var både Rolle Holmström och jag i kapp men mot slutet kunde Ove ta tillbaks ledningen för att slutligen ta hem KM 2006. Själv blev jag 3:a efter spurtande Kjell-Åke.

Gert och jag förlorade näst sista matchen i Golfkortet Cup annars hade vi nog tagit oss vidare till Sverigefinalen på Hagge och kanske slutligen till finalen i Sydafrika!

Däremot gjorde mitt lag en enastående runda i Säsongmästarens avslutning. Tillsammans med Ulla Livéus med 30 slopslag och Lars Nilsson med 15 lyckades vi i den speciella scranble-modellen vi spelade komma in på 5 under par. OBS! Inget hcp-avdrag.

Med 6 birdies och 1 bogey var vi hela 5 slag före 2:an. Jag har anmält ett familjelag till Krögargolfen den 14 oktober och med de spelarna måste det bli 6-7 under par. Den här gången är det hcp-avdrag så då blir det 58 slag netto.

I helgen 23-24 september spelade jag DM för H65 på Österåker. Strålande väder. Efter 1:a dagen låg jag delad 4:a men blev till slut delad 7:a. En oturlig start andra dagen tog bort chanserna till en bättre placering. Näst bäst I Viksjö i alla fall. Samtliga resultat.
Sista seriespelet i H65 div 2 gick också på Österåker. Vårt lag kom 2:a i gruppen efter Österåker och går upp i div 1 för 2007.

Lämna ett svar