Tillbaka igen

Det var 5 månader sen sist så mycket har hänt att skriva om.

Jag får ta det i etapper.

Har under våren med hjälp av lånad skolkatalog och www.birthday letat upp gamla skolkamrater från realskolan och gymnasiet. Det har resulterat i en del träffar och telefonkontakter. Speciellt från realskolan som nu kommer att ha en återförening 10 augusti. Vi blir nog ett 15-tal som kommer.

Träffade också Jalle Rollén som jag inte sett på flera år. Vid en lunch på Koppartälten kunde vi återuppliva gamla minnen och prata om framtiden.

I slutet av mars åkte Barbro och jag på en utflykt västerut och besökte Jylland. Vi bodde på Store Restrup som var en gammalt fint slott. Golf spelade vi på Aalborg GK och Himmerland.

En tur till Barcelona gjorde vi 16-19 april. Vi bodde på ett bra hotell som låg på Ramblas och åt gott bl.a på La Gavina. Naturligtvis såg vi på Gaudis fantastiska arkitektur men också en del annat. Katedralen, hamnen, marknadsplatserna med tjusiga frukt- och matupplägg. Ett besöksmål var Hospital Sankt Pau, ett sjukhus med vackra byggnader och inredning. Hoppas kunna lägga in ett antal bilder inom kort från Barcelonabesöket.

En träff med Svenska Förpackningsgillet gjorde jag i slutet av april. Vi besökte Swegro och Stockmos som visade sig vara intressanta industrianläggningar för sallat, örter och den sistnämnda för saft och ciderdrycker. Besöksbilder.
Peo hus har varit en upplevelseresa då vi följt byggnationen från betongplatta till färdigt hus. Peo har på sin blogg ett antal bilder där man kan följa utvecklingen. Nu är det färdigt och vid midsommar flyttade Peo och Veronica in. Några bilder kan jag bidra med.

Annars har barnbarnen varit ett återkommande glädjeämne med samvaro minst varje onsdag. Kul att se hur de utvecklas. Till hösten är det dags för Jesper att börja skolan på riktigt. Nu senast var vi på Historiska museet där Jesper deltog i en arkeologisk utgrävning. De han hittade kan ses på museets hemsida till hösten.

Lämna ett svar