H75-serien avslutad

Måndag 15 september avslutades H75-serien i Stockholmsdistriktet. Vi hade fördelen av hemmabana men med ett delvis decimerat lag, Rolle Holmström höftskadad och Börje Ea Lundkvist på väg upp till Umeå och Tärnaby för att hämta sin bil så kunde vi inte avancera utan fick nöja oss med att ligga kvar på en 5:e plats. Själv mådde jag inte riktigt bra och den annalkande förkylningen bröt ut under spelets gång. De närmaste dagarna blev jag sängliggande och fick stryka deltagandet både med goda vänner på Akademiska GK i Roslagen, finalen på årets Sommareclectic och matchen mot Troxhammar på hemmabanan. En golfrunda med Peo på lördagen var helt OK även om förkylningen inte var helt återställd. Nu stundar golf med bridgegänget där speciella regler förekommer. – mer om det en annan dag-. Mer golf blir det också med Oldboysavslutningen som kommer att spelas som en Texas Scramble.

Lämna ett svar