Glest RM i Dalarna

Tunna startfält ser det ut att bli under RM-veckan i Dalarna i juli.Största startfälten är RM Äkta Makar 100+ samt H65 med 70-talet startande. Det är visserligen en månad kvar av anmälningstiden men ändå. Bara 5 par i Mor och Dotter och 16 i 2 generationer, bägge klasserna spelas på Gagnef. Damernas RM på Leksand har 44 startande i 4 åldersklasser och där är det bara 2 i D70. Jag minns senast RM var i Dalarna. Då spelade jag H55 på Aspeboda med fullt startfält, 156 deltagare. Hoppas det kommer fler deltagare eller låter Dalarna ointressant och långt borta?
Jag är anmäld till H75 på Snöå men kommer att avanmäla mig. Satsar på DM i Stockholm i stället.
Av Viksjös spelare ser det ut som om det är bara familjen Häggkvist som är på alerten med start i Äkta Makar 100+, Far och Son samt Stig själv i H55.

Lämna ett svar