Wintertourens avslutning

Viksjös Wintertoursa avslutning tangerar nästan sommarsäsongens uppstart. Jag var kvalificerad bland de 16 i klass A som skall möta 16 spelare i Klass B. Vilken otur för mig att möta en storspelande Sven Ax som går 3 slag under sin hcp på de 9 hålen. Jag spelade bra och var näst bäst av A-spelarna. Hoppas nu bara Sven går till final så jag kan känna att jag i alla fall var näst bäst.

Laddar nu med en ny driver med ett lätt skaft och testar den på Gympagolfen på Lanna Lodge. Det skall bli spännande. Ser ut som om den Cobradrivern tar mig 20 meter längre.

2 svar på ”Wintertourens avslutning

  1. Hej Stig,
    jaha – du är igång nu.
    Jag fegar med starten.

    Har du bytt till A.skaft eller slyer du fortfarande med S-skaft?

  2. Mina nya Adams har skaft Blue 60R och är vad man kallar normalskaft. Kommer de närmaste dagarna att testa en driver med LITE 55g och till att börja med en loft på 11,5.

Lämna ett svar